Výsledek reálného obchodování za duben 2014 a zhodnocení prvních 4 měsíců

5. květen 2014

 




Výsledek reálného obchodování za duben 2014 a zhodnocení prvních 4 měsícůVýsledek reálného obchodování za duben 2014 a zhodnocení prvních 4 měsíců

Čtvrtý měsíc skončil a my zde máme měsíční obchodní výsledky. Zároveň si zhodnotíme, jak jsme na tom po čtyřech měsících obchodování. Stanovíme si obchodní cíle a více rozebereme ukazovaný trading. Přidáte se?

 

Jak již bohužel máme ve zvyku, silný měsíc střídá slabý. Po mnoha obchodech v březnu je tedy duben opravdu žalostný. Dva ziskové obchody a tedy i 100% úspěšnost potěší, ale rozhodne ne počtem obchodů. Za pár minut práce to není špatné, navíc je to vzorový případ i pro vás, kteří jste pracovně vytížení, jako já.

EURUSD a AUDUSD s téměř stejným ziskem. Celkem se podařilo vydělat 415 korun na jeden lot. To je sice skutečně málo, ale časově to zabralo asi 10 minut času. Dále byl již obchod nastaven a sám se realizoval zisk. Vyplňování gapů opět nezklamalo.

První 4 měsíce

Leden přinesl ztrátu 370 korun, únor naopak zisk a to 2 600 Kč. Stejného zisku, tedy 2 600 korun jsme dosáhli i v březnu a duben jsme zakončili + 415 korun. To znamená zisk 5 245 za první čtyři měsíce obchodování.

Za 4 měsíce jsme provedli 4 neúspěšné a 14 úspěšných obchodů. Celkově jsme 18ti obchodům věnovali 3 hodiny a 20 minut. To znamená výdělek 26 korun za minutu a 1 573 korun za hodinu. Jedná se však o čistý trading bez započtení neustálého vzdělávání a testování strategií.

Jaké si dát cíle? Vzhledem k tomu, že u platformy bohužel nesedíme denně, rádi bychom vydělali aspoň 30 000 korun za rok na tomto účtu. Dále obchodujeme i na jiných účtech, které zatím nezveřejňujeme. O žádný z realizovaných obchodů pro tradeportal vás ovšem neošidíme. Chcete také vydělat 5 245 Kč za 3 hodiny a 20 minut? Obchodujte s námi.

Sdílet na Facebooku Linkuj.cz!
Reklama

[Nahoru ↑]


Hodnocení

Zatím nikdo nehodnotil



Vložit komentář

Napsat komentář
Jméno:
E-mail:
Web:


Komentáře

Dacia

neděle, 9. září 2018
19:41

I've read several just right stuff here. Definitely
worth bookmarking for revisiting. I wonder how much attempt you set to make the sort
of magnificent informative web site.


posted by: Dacia [Odpovědět]

Blythe

čtvrtek, 13. září 2018
22:30

Hello! This is my 1st comment here so I just wanted to give a quick shout
out and say I genuinely enjoy reading through your posts.

Can you suggest any other blogs/websites/forums that cover the same subjects?
Thanks for your time!


posted by: Blythe [Odpovědět]

Aubrey

sobota, 15. září 2018
02:58

Hello, Neat post. There is an issue together with your site in web explorer, may check this?
IE still is the market chief and a good part of people will pass over your great writing due to this problem.


posted by: Aubrey [Odpovědět]

Jewel

sobota, 15. září 2018
22:43

Heya i'm for the first time here. I came across this
board and I find It truly useful & it helped me out much.
I hope to give something back and help others like you aided me.


posted by: Jewel [Odpovědět]

Genevieve

neděle, 16. září 2018
19:48

What's up to all, since I am genuinely eager of reading
this blog's post to be updated on a regular basis. It includes fastidious
material.


posted by: Genevieve [Odpovědět]

Eula

pondělí, 17. září 2018
16:21

You could definitely see your skills within the article you write.
The sector hopes for more passionate writers such as you who aren't afraid to say how they believe.
Always go after your heart.


posted by: Eula [Odpovědět]

Frederick

pátek, 7. duben 2017
15:29

It's great that you are getting ideas from this article as
well as from our discussion made at this place.


posted by: Frederick [Odpovědět]

Fletcher

pátek, 21. červenec 2017
20:28

Thanks , I've just been looking for information approximately this subject for a while and yours
is the best I've came upon till now. But, what in regards to the conclusion? Are you sure in regards to the source?


posted by: Fletcher [Odpovědět]

Čtěte také...

Výsledek reálného obchodování za duben 2014 a zhodnocení prvních 4 měsíců

Výsledek reálného obchodování za duben 2014 a zhodnocení prvních 4 měsíců

Čtvrtý měsíc skončil a my zde máme měsíční obchodní výsledky. Zároveň si zhodnotíme, jak jsme na tom po čtyřech měsících obchodování. Stanovíme si obchodní cíle a více rozebereme ukazovaný trading. Přidáte se?

Výsledek reálného obchodování za duben 2015

Výsledek reálného obchodování za duben 2015

Konec dubna pro nás znamená jediné, pravidelné zveřejnění obchodů realizovaných na reálném účtu. Ani tento měsíc jsme nezapomněli, i když výsledky jsou bídné a to především co se počtu týká.


Výsledek reálného obchodování za říjen 2014

Výsledek reálného obchodování za říjen 2014

I v říjnu jsme reálně obchodovali a nyní vám ukážeme výsledek. Pojďte se podívat, jak dopadlo našich 9 obchodů, jenž jsme realizovali na základě zde zveřejněných strategií.

Výsledek reálného obchodování za březen 2014

Výsledek reálného obchodování za březen 2014

V tomto týdnu nám skončil další obchodní měsíc a my si opět analyzujeme obchody uskutečněné na základě některé z námi představených strategií. Uvidíte, že i pár minutami měsíčně, si lze slušně přivydělat. Jak dopadlo 8 otevřených obchodů?