Výsledek reálného obchodování za březen 2014

6. duben 2014



Výsledek reálného obchodování za březen 2014Výsledek reálného obchodování za březen 2014

Rok 2014 dokončil třetí měsíc. Připomeňme, že leden byl mírně ztrátový, únorem jsme ztrátu dohnali a dokonce jsme se celkově dostali do zisku. Jak je již z úvodu patrné, březnem budeme pokračovat v pozitivní bilanci. Ovšem jak moc pozitivní?

Z níže uvedeného výpisu je jasné, že jsme prakticky obchodovali jen tu nejjednodušší a nejméně náročnou obchodní strategii. V neděli večer, kdy se otevírají trhy, jsme spekulovali na vyplnění gapů.

I přes realizaci 8 obchodů jsme neudělali extra významný zisk. Po přepočtu na jeden lot se dostaneme na zisk 2 600 Kč. Připomeňme, že se jednalo pouze o dva večery a celkově bylo obchodování věnována asi 30 minut. I kdybyste u obchodů seděli hodinu, dvě nebo i deset, tak byste se stále dostali na zajímavou odměnu za hodinu.

Celkově jsme dosáhli na zisk 2 600 Kč a to i s velmi příznivou úspěšností, kde z osmi obchodů bylo úspěšných šest.

Pokud chcete vydělávat i vy, obchodujte s námi a to třeba výše realizovanou strategii obchodování gapů.

Sdílet na Facebooku Linkuj.cz!
Reklama

[Nahoru ↑]

Čtěte také...

Výsledek reálného obchodování za březen 2014

Výsledek reálného obchodování za březen 2014

V tomto týdnu nám skončil další obchodní měsíc a my si opět analyzujeme obchody uskutečněné na základě některé z námi představených strategií. Uvidíte, že i pár minutami měsíčně, si lze slušně přivydělat. Jak dopadlo 8 otevřených obchodů?

Výsledek reálného obchodování za březen 2015

Výsledek reálného obchodování za březen 2015

I v březnu jsme pokračovali v naší traderské aktivitě. Třetí měsíc byl bohužel naším nejhorším měsícem, ale i tak jej ukončujeme v kladných číslech. Podívejte se na zhodnocení obchodního účtu.


Výsledek reálného obchodování za červen 2014

Výsledek reálného obchodování za červen 2014

Zajímá vás, jak probíhal červen 2014 na našem obchodním účtu, kde obchodujeme strategie pouze zde zveřejněné? Podívejte se, jak byste mohli dopadnout i vy, kdybyste obchodovali jednoduché, ale účinné obchodní strategie.

Výsledek reálného obchodování za říjen 2014

Výsledek reálného obchodování za říjen 2014

I v říjnu jsme reálně obchodovali a nyní vám ukážeme výsledek. Pojďte se podívat, jak dopadlo našich 9 obchodů, jenž jsme realizovali na základě zde zveřejněných strategií.